Skip to main content

Veneiden moottorit

Saat nyt venehuollon ammattilaiselta myös uudet moottorit veneeseesi.

Tarjoamme Mercuryn sekä Suzukin perämoottoreita, sisäperämoottoreita, Mercuryn diesel-moottoreita ja Mercryn Remenufactured-tuotteita. Tutustu näihin ja ota yhteyttä venehuollon ammattilaiseen, Boat Serviceen!

Mercury -perämoottorit

Tarjoamme kattavan malliston perämoottoreita huvi- ja ammattikäyttöön niin kalastusveneisiin kuin päiväretkiveneisiin ja ponttooni- ja yhteysveneisiin. Mercury perämoottorit – Kestävä. Luotettava. Voimakas.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Sisäperämoottorit

Mercury MerCruiser moottorit ja vetolaitteet on valmistettu tuomaa voimaa elämääsi vesillä. Moottorit ja vetolaitteet on suunniteltu yksinomaan veneilyä varten.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Mercury Diesel

Mercury Diesel moottorit tarjoavat hienostuneen dieselmoottori-kokemuksen; edistyksellinen turboahdin-ja yhteispaineruiskutusteknologia tuovat veneilyyn uudenlaista ajamisen iloa jossa yhdistyvät suorituskyky ja polttoainetehokkuus.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Mercury Re-manufacturing

Mercury re-manufacturing tarkoittaa sitä, että meiltä saat Mercuryn tehdaskunnostetut moottorit. Moottorit ovat uusilla tehdasosilla kunnostettuja moottoreita, joilla on myös takuu. Tehdaskunnostetut moottorit ovat uusia mottoreita edullsempia, mutta takuulla toimiva vaihtoehto. Mercuryn tehdaskunnostetuille moottoreille annetaan vähintään vuoden takuu!

Lue lisää valmistajan sivuilta

Suzuki -perämoottorit

Suzuki-perämoottorit ovat asiakkeiden valinta ympäri maailmaa teknoligiamme ja luotettavuutemme ansiosta. Suzukin perämoottoreihin luotetaan kaikkialla ja niitä kehitetään jatkuvasti, nostaen rimaa entistäkin korkeammalle.

Katso lisää valmistajan sivuilta