Skip to main content

Veneitä kalastukseen ja vapaa-aikaan

Toimimme jälleenmyyjänä Paro-, Linder- ja Sila-veneille. Suomen olosuhteisiin sopivat, monikäyttöiset veneet tarjoavat turvallista vesilllä liikkumista.

Paro-veneet

Toimimme jälleenmyyjänä PARO-veneille. Veneet sopivat erinomaisesti sekä ammatti- että vapaa-ajan käyttöön.
Veneet kelluvat vedellä täyttyneenä ja jokainen vene valmistetaan yksilöllisesti korkeinpaan laatuluokkaan.

Tutustu veneisiin tarkemmin https://www.paro.fi

Linder-veneet

Linder veneet ovat Ruotsissa erittäin suosittuja vapaa-ajan veneitä niin yhteys käytössä kuin kalaveneenäkin. Linderin ainutlaatuinen prässätty rakenne on samalla kestävä, mutta kevyt. Ympäristöä huomioiva valinta. Valmistettu korroosionkestävästä, korkealaatuisesta, lentokonealumiinia vastaavasta alumiinista.
Det Norske Veritasin hyväksymä. Securmark*-turvamerkitty.

Tutustu Linder-veneisiin tarkemmin

Sila-veneet

SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, vahvasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista. Tämä on tehnyt näistä pelkistetyistä malleista suosittuja etenkin kalastajien ja saarelaisten mökkiläisten keskuudessa. Veneiden korkea laatu ja keskimäärin kilpailijoita suuremmat materiaalivahvuudet ovat iso osa veneiden mainetta.

Tutustu SILA-veneisiin tarkemmin

Päijän-souveneet

Päijän-soutuveneitä on valmistettu 1960-luvun alusta saakka. Ikoninen kalastajan kaveri, joka on ihastuttanut vakaudellaan, kestävyydellään ja helppohoitoisuudellaan jo sukupolvien ajan. Jokainen vene on suunniteltu ja valmistettu Suomessa kymmenien vuosien kokemuksella. Kaikki valmistetut veneet ovat myös Merenkulkulaitoksen hyväksymiä.

Tutustu Päijän-veneisiin tarkemmin

Myymme käytettyjä veneitä ja moottoreita

Tutustu myös käytettyjen veneidemme valikoimaan